Ia legătura cu noi:

ro Romanian

Deprecated: Funcția _register_controls este considerată învechită începând cu versiunea 3.1.0. Folosește în locul ei Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /home/french/public_html/wp-includes/functions.php on line 5381

Crăciun


Deprecated: Funcția _register_controls este considerată învechită începând cu versiunea 3.1.0. Folosește în locul ei Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /home/french/public_html/wp-includes/functions.php on line 5381

Cum comand

Ai la dispoziție trei modalități de comandă:

Poti comanda produse FRENCH BAKERY:

  1. in oricare din magazinele FRENCH BAKERY
  2. prin telefon sunand la 0735 881 736
  3. online pe www.frenchbakery.ro

Comanda online

Dupa ce iti alegi produsul apesi butonul „ADAUGA IN COS„ . Daca vrei sa comanzi mai multe produse de acelasi fel apasa de cate ori doresti sa il comanzi pe butonul „ADAUGA IN COS„ . Daca doresti si alte produse de pe aceasi pagina sau de pe alte pagini apasa pe butonul „ADAUGA IN COS„ pentru fiecare produs in parte de cate doresti sa il comanzi.

Odata incheiata lista de cumparaturi din cosul tau, acceseaza in josul oricarei pagini butonul „FINALIZEAZA COMANDA„ si urmeaza apoi cativa pasi simpli:
Pentru a se putea confirma comanda, finalizeaza formularul de mai jos. Verifica si eventual modifica continutul cosului, schimba cantitatea incorecta pentru fiecare produs in parte apasand apoi pe butonul ENTER al tasaturii pentru a salva cantitatea corecta. Compleatea apoi „DETALII COMANDA„. : cu NUME ,TELEFON, DATA LIVRARE si ORA precum si ALTE MENTIUNI/PREFERINTE .

Bifeaza apoi AVANS achitand on line prin PayU un avans de 50%, urmand ca restul sumei sa o achiti in numerar la primirea produselor. De acum, iti oferim o noua facilitate: posibilitatea de a achita integral comanda on line. Daca doresti sa achiti integral comanda on line prin PayU bifeaza butonul INTEGRAL.

Completeaza apoi INFORMATII PLATA si INFORMATII LIVRARE cu datele exacte pentru facturare si pentru adresa unde doresti sa fie facuta livrarea, urmarind cu atentie corectitudinea datelor necesare unei livrari impecabile. Este foarte important sa completezi corect informatiile de plata si de livrare pentru a se putea efectua o livrare in conditii optime. De asemenea trebuie completat corect numarul de telefon pentru a se putea confirma telefonic comanda. Atentie, comenzile fara numar de telefon valabil nu pot fi onorate.
Ultimul pas il reprezinta alegerea modalitatii de plata si efectuarea platii in functie de procedeul ales.

Cum platesc livrarea

Pentru fiecare comanda se poate achita online un avans de 50% , urmand ca diferenta sa se achite numerar la livrare sau comanda se poate achita integral online, cu cardul bancar.
Plata online se poate efectua folosind carduri VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
De asemenea, poti plati folosind contul tau de PAYPAL.
French Bakery utilizeaza sistemul de plata online PayU (www.PayU.ro).

Livrarea

Livrarea se poate efectua in Bucuresti in oricare din magazinele FRENCH BAKERY, iar pentru comenzi care depasesc 100 RON livrarea se poate face si la adresa indicata, de asemenea numai in Bucuresti. Pentru urmatoarele localitati limitrofe Bucurestiului – Bragadiru, Cornetu, Popesti Leordeni, Berceni, Magurele, Rosu, Otopeni, Pipera, Balotesti, Pantelimon, Jilava, Chitila, Mogosoaia, Buftea si zona Soselei de Centura se percepe pentru livrare o taxa de 35 de lei si este necesara o comanda minima de 200 RON.

Adresele si programul de functionare ale magazinelor FRENCH BAKERY se pot gasi pe www.frenchbakery.ro/shops.

Pentru comenzi transmise si confirmate pana la ora 12:00 livrarea se poate efectua incepand cu ora 9:00 a doua zi. Pentru comenzi transmise si confirmate dupa ora 12:00 livrarea se poate efectua dupa ora 12:00 a doua zi.

Pentru comenzi speciale (produse personalizate, produse ce nu apar in lista, etc.) comanda trebuie confirmata telefonic / pe email cu cel putin 48 ore inainte de livrare.

Produsele notate cu un asterisc au un caracter sezonier. In cazul in care acestea nu sunt disponibile, vor fi inlocuite cu cel mai apropiat produs disponibil.

Programul de livrari este zilnic, 7 zile din 7, in intervalul orar 8:00-17:00 de luni pana sambata inclusiv si 9:00-15:00 duminica.

Este o surpriza sau doresti sa ramai anonim

Pentru ca stim cat de importanta este o surpriza, ai de acum posibilitatea sa trimiti un tort, o prajitura sau orice alt produs French Bakery persoanei dragi fara ca identitatea ta sa fie dezvaluita. In momentul in care plasezi o comanda telefonica solicita acest lucru colegilor nostri sau specifica acest lucru la ALTE MENTIUNI/PREFERINTE.

Ne găsești și aici:

Welcome to Gaspard, an online haven for true coffee lovers.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/french/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/french/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/french/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110