Ia legătura cu noi:

ro Romanian

Catering

French Bakery Catering

FRENCH BAKERY CATERING  a aparut din dorinta de crea evenimente speciale utilizand aceleasi preparate naturale, sanatoase, proaspete si necongelate,  fie ca este vorba de un mic dejun, un coffee break, un brunch sau un party.

Acordand atentie fiecarui detaliu dar in special potrivirii dintre specificul evenimentului si preparatele propuse, FRENCH BAKERY CATERING  face ca aceste momente sa devina o  experienta speciala, intodeauna diferita. Pentru a putea satisface cele mai inalte exigente, folosim numai ingrediente autentice de cea mai buna calitate, utilizate si combinate in mod creativ de bucatarii si patiserii nostri.

FRENCH BAKERY CATERING are tot ceea ce este necesar pentru a va putea oferi acel element special ce face un eveniment de neuitat.

Daca aveti o prezentare, o inaugurare, o  petrecere sau un mic dejun de lucru care se va desfasura in curand, contactati-ne si va vom ajuta cu propuneri pentru realizarea unui meniu care sa intruneasca toate solicitarile voastre.

Cateva exemple:
Cateva exemple:
Cateva exemple:
Cateva exemple:
Cateva exemple:
Cateva exemple:
Cateva exemple:
Pentru comenzi va rugam folositi formularul de mai jos

  Despre pret

  *preturile sunt per persoana si includ TVA

  Comanda minima este de 12 persoane pentru fiecare selectie

  Comanda se va face cu 48 ore inainte
  Preturile includ platouri de servire, servetele, tacamuri si vesela de unica folosinta, daca aceste sunt solicitate in mod express.

  Creeaza-ti propriul tau meniu selectand din platourile si variantele existente preparatele care iti plac si noi iti vom trimite propunerea de pret pentru meniul tau special. Solicita-ne preparatele care te incanta chiar daca nu le gasesti  in propunerile nosatre si in iti vom trimite un meniu personalizat pentru evenimentul tau.

  Putem furniza de asemenea personal de servire , meniu de bauturi spirtoase , o selectie bogata de vinuri romanesti, frantuzesti si din lumea noua dar si, echipament de  bar, vesela de sticla si portelan precum si logistica necesara ( mese, scaune, fete de masa, etc) pentru un eveniment complet.

  Welcome to Gaspard, an online haven for true coffee lovers.