Ia legătura cu noi:

ro Romanian

Deprecated: Funcția _register_controls este considerată învechită începând cu versiunea 3.1.0. Folosește în locul ei Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /home/french/public_html/wp-includes/functions.php on line 5381

Franciza

Iti multumim pentru interesul acordat achizitionarii francizei FRENCH BAKERY.

FRENCH BAKERY ,  un concept creat in 2004 , isi doreste  inainte de toate sa ofere placere si bucurie clientilor sai, deoarece patiseria franceza este de fapt ”du plaisir” (placere). Mergand la originile ei si utilizand savoir-faire-ul artizanilor chef patissiers francezi, FRENCH BAKERY propune produse de patiserie franceza artizanale autentice.

Respectul pentru retele traditionale si grija pentru calitatea ingredientelor folosite au fost si sunt punctele definitorii FRENCH BAKERY.

Franciza FRENCH BAKERY iti ofera posibilitatea de a avea propriul tau magazin- cafenea, bucurandu-te si impartind in acelasi timp cu noi frumusetea acestei ”patisserie française”. Franciza  FRENCH BAKERY se adreseaza in primul rand  celor care îşi doresc o afacere pe termen lung, cu o investiţie initiala redusa, un mod simplificat de managerizare cu turn over si profituri atractive. Este vorba  de persoane cu spirit comercial si aptitudini de comunicare ce agrează munca în echipă.

În prezent, FRENCH BAKERY are 7 locatii francizate in Bucuresti iar incepand din 2023 franciza este disponibila si pentru orasele din provincie.

Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne contactezi la 0735881736.

Pentru a deveni membru al francizei FRENCH BAKERY este necesar un spaţiu (proprietate sau închiriat) cu o suprafaţa de 50-100 mp, cu localizare în zonele centrale si ultra centrale ale orasului si un buget de start-up. Spatiul trebuie să fie împarţit într-o zona destinata vânzării , o mica zona de preparare şi un spaţiu de depozitare. Zona de vânzare va fi amenajata conform regulilor si standardelor FRENCH BAKERYBugetul depinde de pozitia si suprafata locatiei, amenajarea acesteia, valoarea fondului de rulment si a stocului de marfa.

FRENCH BAKERY oferă viitorilor francizaţi training în vânzări, in managementul relaţiei cu clienţii, informatii privind produsele şi serviciile FRENCH BAKERY , suport logistic si comunicare in reţea.

De ce este mai bine impreuna?

1. Impreuna, putem castiga mai  usor increderea clientilor tai.

2. Prin franciza FRENCH BAKERY magazinul tau va beneficia de apartenenta la un brand cunoscut.

3. Specialistii FRENCH BAKERY iti vor fi in permanenta aproape si te vor sprijini cu recomandari si solutii.

Cum sa devii francizat :

Etapa 1: studiaza piata de francize din Romania, studiaza ofertele, conditiile si locatiile convenabile.

Etapa 2 : daca conceptul si franciza FRENCH BAKERY ti se par potrivite si atractive, completeaza on line formularul de mai jos si trimite-ni-l. Noi iti vom transmite inapoi o fisa de candidat . Dupa ce o primim completata, o analizam si te contactam pentru a stabili un rendez-vous.

Etapa 3: studiul Businees Planului (BP) . Vei primi un business plan care tine seama de  functionarea francizei si  de studiul de piata. Il vei analiza si il vei adapta locatiei alese.

Etapa 4: dupa ce ai intrat in legatura cu reprezentantii nostri, dupa ce ai analizat in detaliu toate documentele puse la dispozitie (contract de franciza, manuale, etc) si dupa ce ai agreat toate elementele si conditiile prezentate esti gata sa devii membru al echipei FRENCH BAKERY.

Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne contactezi la 021 2205360

Va invitam sa completati formularul de mai jos:

  DATE PERSONALE
  EXPERIENTA PROFESIONALA
  INFORMATII
  DaNu

  *Mentionam ca toate datele sunt tratate cu maxima confidentialitate.

  Welcome to Gaspard, an online haven for true coffee lovers.


  Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/french/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277

  Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/french/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277

  Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/french/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110