Ia legătura cu noi:

ro Romanian
DESERT

[nggallery id=4]

Un bistro modern in mijlocul Bucurestiului, ambient relaxant si soft music, un concept avangardist in care noua cuisine contemporaine franceza este la inaltime si in completa rezonanta cu decorul chic si atmosfera cosmopolita.

Lunch sau dinner, poti alege intre foie gras maison, tarta cu magret de canard si french salad, steak frites si le hamburger cu branza de capra sau cheesecake citron si un moelleux au chocolat la desert,toate insotite de o selectie fina de vinuri romanesti, frantuzesti sau din new world.

Plecand de la ideea “manager simple mais bon”va propunem in completarea celor descrise mai sus,o selectie de preparate atent realizata de bucatarii nostrii,selectie care se numeste “MENIUL ZILEI”.

La BRUNCH-ul de duminica iti poti alege tot ceea ce iti doresti din lista de brunch iar in plus poti avea orice produs de patiserie sau paine de la FRENCH BAKERY: muffins-uri trase in unt, madeleine cu diverse arome,des petits pains in variate forme si multe altele ca sa numai vorbim de croissante, pain ou chocolat & co.

Mai mult, poti sa iti comanzi oua in orice forma doresti: oua moi a la coque, oua fierte tari, omleta, ochiuri, scrambled eggs, ham & eggs, oua benedict si cate si mai cate.

Copiii primesc mini madeleine, creioane colorate si carioci si pot sa isi comande un croque monsieur-qui-(leur)-sourit cu homefries.

Blanc de blanc,champagne sau kir royal,fresh-uri, sucuri de fructe si altele.

La desert tot ceea ce va doriti, nu le mai spunem, in plus fructe proaspete.

meniu food

le brunch food

starters

salads

soups

pasta

fish

meat

romanian

cheese

desert

CREME BRULEE
Crème brûlée
13.0 ron
CREPES EN PAPILLOTE WITH CARAMELIZED APPLES
Clatite in papiota cu mere caramelizate
12.0 ron
LEMON CHEESECAKE WITH WILDBERRY COULIS
Cheesecake de lamaie, coulis de fructe de padure
17.0 ron
TIRAMISU
Tiramisu
16.0 ron
MOUSSE AU CHOCOLAT
Mousse au chocolat
15.0 ron
MOELLEUX AU CHOCOLAT, VANILLA ICE
Moelleux au chocolat, inghetata de vanilie
19.0 ron
TRIO DE CHOCOLAT
Trio de chocolat (inghetata, soufflé si mousse de ciocolata)
17.0 ron
PROFITEROL
Profiterol
17.0 ron
FRENCH BAKERY CAKE
French Bakery cake
14.0 ron
ASSORTIMENT  DE GLACES & SORBETS
Asortiment de inghetate & sorbeturi
15.0 ron

rezervari

Va oferim de acum posibilitatea de a face rezervari prin site. Daca doriti o rezervare la FRENCH BAKERY va rugam sa completati formularul de mai jos. Va stam in continuare la dispozitie pentru rezervari telefonice la 021 310 33 02/ 310 33 06

  Restaurant • Str.Nicolae Golescu nr.17, Bucuresti • T 021 310 33 02/ 310 33 06 •
  • Opening hours: 12:00-24:30 •

  Lasă un răspuns

  Welcome to Gaspard, an online haven for true coffee lovers.


  Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/french/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277

  Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/french/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277

  Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/french/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110